Kom Achter de Piano! vanaf 21 september 2016

Kom Achter de piano!

Een leuke bijscholing voor ouders, grootouders, verzorgers van pianoleerlingen

Kom Achter de Piano! is een nieuwe cursus van CultuurLocaal. Speciaal ontwikkeld voor Barendrechters die kinderen bij ons op pianoles hebben. Maar ook zeer de moeite waard voor elke volwassene die weleens een kijkje wil nemen in de keuken van het muziek (leren) maken.

In vier workshops van een uur ontdekt u wat muziek maken is, wat je in de pianoles leert en hoe je kleine probleempjes oplost bij het studeren.

Tijdens de workshop gaan we bovendien achter de piano zitten om zelf te ervaren waar  leerlingen zoal mee te maken krijgen.

Ook wordt een kort overzicht gegeven van 300 jaar geschiedenis van de pianomuziek met luistervoorbeelden, inclusief hedendaagse ontwikkelingen.

Tijdens de laatste workshop komen er pianoleerlingen bij en gaan we met elkaar muziek maken en luisteren.

De workshop is elke veertien dagen en start bij 6 deelnemers.

Data: 21 september, 5 oktober, 26 oktober, 9 november 2016

Tijdstip: woensdagavond 19.30-20.30 u.*

* de laatste workshop wordt vroeger op de dag gepland ivm de (jonge) pianoleerlingen

Prijs voor 4 workshops: € 40. Ouders van wie een of meer kinderen bij CultuurLocaal op pianoles zitten krijgen € 5 korting.

 

cultuurlocaal-barendrecht-docent-piano-wim-soetersDocent Wim Soeters werkt al sinds jaar en dag in de Baerne en heeft als pianodocent, ensembleleider en arrangeur veel ervaring in alle facetten van het  leren musiceren, vanaf jong en onervaren tot volwassen en gevorderd.

 

 

Informatie en inschrijven

Leerlingen

CultuurLocaal staat open voor alle Barendrechters, van jong tot oud en van alle culturen. We hebben een mooi aanbod muzieklessen voor kinderen vanaf de jongste leeftijd tot en met een koor voor senioren. Liefhebbers van improvisatietheater kunnen bij ons ook terecht.

Docenten

CultuurLocaal vindt kwaliteit belangrijk. We werken dan ook alleen samen met gediplomeerde docenten.
Informatie over al onze docenten vindt u hier.

Instrumenten

Wij bieden lessen aan op de een grote verscheidenheid aan instrumenten. De populaire keuzes gitaar, viool en piano, maar ook bijvoorbeeld cello, hoorn en trompet en het meest natuurlijke instrument van allemaal: de stem!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.